sâmbătă, 10 octombrie 2009

Lands of Adventure ROMANIA



Salut!

A mai început un an cercetășesc și revenim în forță cu cele mai tari programe pentru temerari și exploratorii de 15 și 16 ani!

Poate că ați auzit de Lands of Adventure (LoA). Daca nu, acum ar cam fi cazul. Programul european oferă cercetașilor de 11-16 ani posibilitatea de a-și folosi inventivitatea, creativitatea, talentele, metodele de comunicare și mai ales, PATRULA, pentru a realiza proiecte de diferite tipuri și apoi a-i răsplăti cu diplomă, badge și dreptul de a participa la campul european Lands of Adventure.

Ce-ar fi să-ți iei patrula și să vă înscrieți în LoA? Nu ar fi fain?

Ai 3 secțiuni unde poți valorifica ce-ți place:

- îți place Europa? Te fascinează o anumită țară? Află mai multe despre ea și alege-ți un aspect: muzică, dans, bucătărie, lieratură, film și exploreaz-o împreună cu patrula! Nu vă gândiți că aveți de făcut planșe ca la școală sau referate. Departe de asta! De exemplu, întâlniți-vă la sediu sau la cineva acasă și vizionați filme italiene. Sau organizați o petrecere cu specific italian și mâncare italiană. Sau o incursiune la bibliotecă și răsfoiți literatură italiană, o discutați, etc. Astea doar ca exemplu pe Italia. Puteti să vă alegeți orice țară din Europa. Nu uitați să filmați, imortalizați activitatea voastră! Acesta ar fi Europe at EUR door.





-îți place teatrul? Muzica? Filmul?Fotografia? Pictura? Mai corect spus, te și pricepi la acestea? Alegeți în patrulă o temă și faceți ceva creativ: o expoziție de fotografie realizată cu ocazia unui camp de cercetași, un filmuleț cu privire la probleme sociale, o scenetă în care să exprimați criza financiară, orice care să țină de cercetășie și societate: viața de patrulă, un proiect social, implicarea in comunitate, etc. Și s-ar spune că acesta s-ar numi Express EURself!



-ultimul dar nu cel din urmă este EUR Hopping. Aici colaborați cu o patrulă din altă țară și faceți ceva comun. O ecologizared e parc, o vizită la spital, etc și apoi împărtășiți impresiile. Puteți să vă vedeți fizic sau să comunicați prin intermediul internetului.


Acestea fiind zise, urmează cireașa de pe tort: campul LoA. Adică din doi în doi ani, patrule din întreaga Europă se strâng într-un loc pentru 5 zile și au parte de aventură și de o mulțime de chestii faine!

Nu mai sta pe ganduri! Înscrie-te, distrează-te cu patrula și primește badge-ul specific:)

Detalii la ambasadorul LoA pe România, Laura Hen, la adresa de mail laura.hen@scout.ro sau la telefon 0763.610.295, 0748.593.703.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu